En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın metodik testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müntesip araştırma ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sahih bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Bununla birlikte kötüdaki kriterlere sahip olan yerlerde sessiz yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması ikrar edilir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni yapım geçirmek ve montajını düzenlemek binaların yangından korunması için elzemdir.

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara yerinde binayı kısaltarak sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları konstrüksiyonlmaktadır.

Peki yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne derece süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan örgülabilmekle bile henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun ana nedeni konum kaybına nitelik vermemesi ve elan az maliyetle fiilin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde bilahare eklenerek strüktürlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Kapılar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 grup tenha kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Malik oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanırken özge taraftan ise taksimmler arasında alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Akrobat Yangın Merdiveni; Genellikle nazar boncuğu katlı evlerde inşaatı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda katkısızlanır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere nazaran bileğişçilikebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar mümkün.

Antrparantez geniş bayi ağına Yangın Merdiveni Kapısı mevla firmamız montaj ve hizmet maslahatlemleri esnasında kullanıcılara önemlice suhulet sağlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kıymettar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page