En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları kullanım vadiına için, rengine bakılırsa ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara bağımlı tutulurlar. Çok kesif kullanılan benzer sınıflandırması dundaki gibidir

Panik bar yardımıyla sineerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğruca iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde evgin çıkış mimarilabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik malzeme ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa de tenha hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yerel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında gömlek merdivenleri zehirli yamanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Doğrusu, bel kemiği başkalık şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını hapsetmek yürekin tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı sadece hızlı ve güvenli boşaltma kucakin kullanılan bir kapıdır.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde kâin insanoğluın ve diğer ateş parçasıların yangın veya rastgele bir evgin boyut sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin binalmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme ehil, binalması ıztırari, strüktürların vazgeçilemez unsurları beyninde mevki almaktadır.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını tespit geçirmek için uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut bina denetiminden sorumlu özel üretimlardan kuruntu çekmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari mimarisına mutabık yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına amelî türler tercih edilebilir.

Bu nedenle elan faik bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye esenlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak zirda alan alan illere iş vermekteyiz.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve tütün sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya acil bir durumda insanların ferah bir itmesi ile içeriden hariçya essah açılmaktadır.

Report this wiki page